Download onze GRATIS App
Liever niet, ik wil graag naar de website

Wat is Web Text?
De Web Text service stelt Digicel klanten in staat in te loggen op de Digicel website en max. 30 berichten, geheel GRATIS te verzenden naar andere Digicel abonnees gedurende een periode van één maand!

Hoe vind ik het op de Digicel website?
Ga simpel naar http://www.digicelsuriname.com/ en u zult een link zien genaamd Digicel Wed Text – Klik hier voor Web SMS. Vanuit deze pagina kunt u inloggen of registeren indien u de website voor het eerst gebruikt.

Is deze service beschikbaar voor niet-Digicel klanten?
Nee – deze service is exclusief voor Digicel klanten om berichten te verzenden naar andere Digicel klanten.

Moet ik registreren?
Bij het eerste gebruik van de service, moet u zich registreren. Hierna kunt u simpelweg inloggen door uw Digicel mobile telefoon en uw toegewezen password te gebruiken en u kunt berichten verzenden.

Als ik tweemaal registreer – krijg ik tweemaal 30 berichten toegewezen?

Nee – gebruikers moeten zich met hun telefoonnummer registreren. Slechts één registratie is toegestaan per nummer. Bij de registratie ontvangt u een tekstbericht met uw password. Als u probeert te registreren onder de naam van een ander zult u geen password ontvangen omdat het password rechtstreeks wordt gezonden naar het registrerend nummer.

Kan ik mijn password veranderen?

Ja – u kunt uw password op elk moment en zo vaak als u wenst veranderen. Log simpel in en klik op de optie om uw password te veranderen.

Wat gebeurt als ik mijn password vergeet?

Indien u uw password vergeet, ga dan naar de log-in pagina, vul uw Digicel nummer in, in het aangegeven veld en we verzenden uw bericht via tekstbericht.

Indien ik mijn password vergeet, kan ik 100 bellen om het te krijgen?

Nee – om uw privacy te beschermen wordt uw password opgeslagen in een veilige database waar klanten service personeel geen toegang toe heeft. Indien u uw password vergeet zal het klanten service personeel niet in staat zijn het naar u toe te zenden. U moet gaan naar de website en uw password op bovengenoemde wijze opvragen.

Hoeveel berichten kan ik versturen?

Gebruikers kunnen max. 30 berichten per maand versturen en max. 5 berichten per keer.

Wat gebeurt als ik alle 30 berichten heb gebruikt?

Als u alle 30 berichten heeft gebruikt moet u wachten tot uw berichten quota weer is vernieuwd – de datum van de vernieuwing wordt op de website aangegeven wanneer u inlogt.

Kan ik meer dan 10 berichten versturen?
De limiet van berichten van de Web Text service is 30. Om meer berichten te versturen kunt u ze simpel als gebruikelijk versturen via uw telefoon.

Is de service anoniem; zal de ontvanger weten van wie het bericht afkomstig is?

De service is niet anoniem. Wanneer u een bericht verstuurt zal het duidelijk zijn dat het van uw mobiel nummer afkomstig is zodat de ontvanger precies weet wie hen een bericht heeft gezonden.

Hoe verschijnt het bericht aan de persoon naar wie ik het verstuur?
Voor de ontvanger zal het lijken alsof het bericht rechtstreeks van uw mobiel nummer komt. Indien hij of zij antwoordt zal dit rechtstreeks gaan naar uw handset.

Indien ik hetzelfde bericht naar 5 verschillende ontvangers verstuur zal elk van hen weten dat de ander het ontvangen heeft?
Nee – de ontvangers zullen geen mailing-list ontvangen en zullen slechts zien dat het bericht van uw telefoon naar dat van hen is gezonden. Als zij antwoorden gaat het antwoord rechtstreeks naar uw telefoon en wordt van geen enkel ander gekopieerd.