Over Digicel

Locatie: Suriname ligt op het noordelijk deel van Zuid-Amerika aan de Atlantische Oceaan en grenst aan Guyana in het westen, Frans Guyana in het oosten, en Brazilie in het zuiden.

Oppervlak: 163,194 km. (63,037 sq. mi.)

Bevolking: 492,829 (2004 census)

Economie: Het BNP is US$ 8.9 miljard (schatting van 2009).

De lokale munteenheid is de Surinaamse Dollar (SRD). 
 
Over Digicel

Na elf jaar in bedrijf, heeft Digicel Group Limited nu meer dan 12.8 miljoen klanten wereldwijd, verspreid over 30 markten in de Caribische regio, Centraal Amerika en de Pacific. Het bedrijf is befaamd om het aanbieden van hoogstaande kwaliteit, uitstekende dienstverlening en het beste netwerk.

Digicel is de hoofdsponsor van Caribische, Centraal Amerikaanse en Pacific sportteams waaronder  Special Olympics teams in deze regio’s. Digicel is ook sponsor van het West Indisch cricket team en is tevens titelsponsor van de Digicel Caribbean Cup. In the Pacific is Digicel de trotse sponsor van verscheidene nationale rugby teams evenals het Vanuatu cricket team.

Digicel voert vele gemeenschappelijke projecten en initiatieven uit in haar marktlanden over de gehele wereld en heeft Digicel Foundations opgezet in Jamaica, Haïti en Papua Nieuw Guinea, gericht op educatieve, culturele en sociale ontwikkelingsprogramma’s.

In 2004 heeft Digicel de Digicel Rising Stars geïntroduceerd – een jaarlijkse talentshow ter ondersteuning van talentvolle jonge muziekartiesten in de Caribische regio. De show is momenteel één van de meest bekeken shows in de Oost Caribische landen Haïti, Jamaica en Trinidad & Tobago.

Digicel is opgericht in Bermuda en heeft bedrijfsmarkten: Anguilla, Antigua & Barbuda, Aruba, Barbados, Bermuda, Bonaire, de Britse Virgin Islands, Cayman Islands, Curaçao, Dominica, El Salvador, Fiji, Frans Guyanan, Grenada, Guadeloupe, Guyana, Haïti, Jamaica, Martinique, Nauru, Panama, Papua Nieuw Guinea, Samoa, St Kitts & Nevis, St. Lucia, St. Vincent & the Grenadines, Suriname, Tonga, Trinidad & Tobago, Turks & Caicos en Vanuatu. Digicel heeft ook netwerken in de Caribische landen St. Martin en St. Barts.

Bezoek  www.digicelgroup.com voor meer informatie.
 
Digicel Suriname NV
Adres:
Henck Arronstraat 27 -29
Paramaribo
Suriname
Zuid Amerika

Klanten service :+ 597-819-DIGI (3444)

E-mail: Customer.CareSuriname@digicelgroup.com