Download onze GRATIS App
Liever niet, ik wil graag naar de website

Over Digicel

Locatie: Suriname ligt op het noordelijk deel van Zuid-Amerika aan de Atlantische Oceaan en grenst aan Guyana in het westen, Frans Guyana in het oosten, en Brazilie in het zuiden.

Oppervlak: 163,194 km. (63,037 sq. mi.)

Bevolking: 492,829 (2004 census)

Economie: Het BNP is US$ 8.9 miljard (schatting van 2009).

De lokale munteenheid is de Surinaamse Dollar (SRD). 
 
Over Digicel

Digicel Group is een toonaangevende wereldwijde communicatie-provider met vestigingen in 32 markten in het Caribisch gebied, Centraal-Amerika en Azië-Pacific. Na 13 jaren van opereren, bedraagt de totale investering tot nu toe meer dan 5 miljard US dollars wereldwijd. Het bedrijf staat bekend om het leveren van de beste prijs, de beste service en het beste netwerk. 
 
Digicel is de hoofdsponsor van sportteams uit het Caribisch gebied, Centraal-Amerika en de Pacific, waaronder ook de Special Olympics teams in deze regio's. Digicel sponsort het West-Indische cricketteam en is ook presenterend partner van de Caribbean Premier League. In de Pacific is Digicel de trotse sponsor van verscheidene nationale rugby teams en tevens sponsor van het Vanuatu cricket team. 

Digicel voert een groot aantal community-based initiatieven uit in haar markten en heeft Digicel Foundations opgezet in Haïti, Jamaica, Papoea-Nieuw-Guinea en Trinidad en Tobago. Eerdergenoemde stichting (Digicel foundation) richt zich op educatieve, culturele en sociale ontwikkelingsprogramma's. 

Bezoek  www.digicelgroup.com voor meer informatie.
 
Digicel Suriname NV
Adres:
Henck Arronstraat 27 -29
Paramaribo
Suriname
Zuid Amerika

Klanten service :+ 597-819-DIGI (3444)

E-mail: Customer.CareSuriname@digicelgroup.com